Arrested Development

arrested-development

Arrested Development is een Amerikaanse komedieserie die in 2003 is begonnen. De serie werd van november 2003 tot februari 2006 met groot succes op Fox uitgezonden. De serie won maar liefst 6 Emmy’s en een Golden Globe. De serie is enkele jaren van de buis geweest, maar sinds mei 2013 worden er weer nieuwe afleveringen uitgezonden. Deze nieuwe afleveringen zijn exclusief te bekijken via Netflix. In Time werd Arrested Development in 2007 nog onder de beste 100 tv programma’s aller tijden geschaard. Bij Netflix kunt u deze schitterende serie dus altijd als eerste en enige bekijken.

Arrested Development draait om de bijzondere en opeens arm geworden familie Bluth. Deze familie is enigszins wereldvreemd en geniet nog steeds van een leven vol luxe ondanks dat ze daar het geld niet meer voor hebben. In het eerste seizoen komt het gezinshoofd George namelijk in de gevangenis terecht. Hij zit vast wegens illegale boekhoudpraktijken en daardoor is het geld van de familie ook voor de rest niet meer bereikbaar. Daar zit verder niemand mee behalve Michael die het als zijn morele plicht ziet de familie Bluth naar een gezondere situatie te loodsen.

In het tweede seizoen probeert Michael met zijn zoon George-Michael zijn familie te ontvluchten door naar Arizona af te reizen. Ver komt hij echter niet want zijn vader blijkt te zijn ontsnapt en de politie houdt hem tegen. Omdat Michael zelf ook niet geheel zuiver van geweten is besluit hij terug te keren en zijn naam te zuiveren. George blijkt naar Mexico te vluchten en zo gebeuren er nog vele wonderlijke dingen. In seizoen 3 krijgt het verhaal een wonderlijke wending die u waarschijnlijk niet ziet aankomen.

Ieder seizoen van de serie Arested Development is het kijken zeker waard. U kijkt deze mooie en vooral grappige serie natuurlijk gewoon vanaf uw eigen Netflix account!

Bekijk deze serie op Netflix
TrailerInformatie

Aantal seizoenen:
4

Aantal sterren:
4,8

Speelduur aflevering:
0:21

Genre:
Drama, Comedy, Avontuur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *