Arrow

arrow-slider

De tv-serie Arrow verscheen in 2012 voor het eerst op de televisie en telt inmiddels twee seizoenen en 48 afleveringen van ieder ruim 40 minuten. Aan het einde van 2014 zal het derde seizoen van de serie verschijnen op de zender The CW. In Nederland is te serie te zien bij Veronica en natuurlijk ook op Netflix.

De miljardair en playboy Oliver Queen duikt na een lange afwezigheid plots weer op in de stad Starling City. Vijf jaar geleden kwamen hij en zijn vader met een schip in zwaar weer terecht op de Stille Oceaan. Zijn vader kwam bij deze schipbreuk om het leven, waarna Oliver vijf jaar lang vast zat op een onbewoond eiland. Na zijn terugkomst wordt hij met open armen ontvangen door zijn moeder Moira, zusje Thea en beste vriend Tommy. In het geheim creëert Oliver het alter ego Arrow, een superheld die de naam van zijn familie in ere moet herstellen en de stad moet bevrijden van het kwaad..

Voor de Canadese acteur Stephen Amell is zijn hoofdrol in Arrow de eerste grote rol die hij te pakken heeft. Eerder speelde hij vooral kleine rollen in diverse tv-series, zoals Private Practice, The Vampire Diaries en 90210. Amell wordt in Arrow onder meer vergezeld door de acteurs Katie Cassidy, David Ramsey en Susanna Thompson. De Canadese stad Vancouver is het decor van Starling City en wordt vaak Noord Hollywood genoemd, omdat het na Los Angeles en New York de stad met de meeste filmproducties is.

Bekijk deze serie op Netflix

 

TrailerInformatie

Aantal seizoenen:
1

Aantal sterren:
4,4

Speelduur aflevering:
0:43

Genre:
Actie, Avontuur, Drama, Misdaad, Mysterie, Sci-Fi

3 Reacties

 1. Quinten joon

  Wanneer kom seizoen 2 van arrow

  Reageren
 2. Ursula

  Zo jammer dat we lang moeten wachten op de volgende afleveringen..

  Reageren
 3. Iris

  Hallo,

  ik heb inmiddels alle seizoenen afgekeken. (1&2) maar ik vraag me af wanneer seizoen 3 en 4 komt? een antwoord zou fijn zijn.

  groetjes iris x

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *