Better Call Saul

better-call-saul

Better Call Saul is een spin-off van de populaire Amerikaanse serie Breaking Bad. De serie werd in april 2013 al aangekondigd voor eind 2014 maar ging uiteindelijk in februari 2015 pas in Nederland in première. Zoals de naam al zegt is Saul de hoofdpersoon in deze spin-off. Saul Goodman is een advocaat in Breaking Bad die je in deze serie nog beter zal leren kennen.

Better Call Saul draait dus om advocaat Saul Goodman uit Breaking Bad, maar dan voordat hij in contact kwam met scheikundeleraar Walter White. De serie speelt zich zes jaar voor Breaking Bad af. Saul Goodman is dan nog de ietwat onhandige Jimmy McGill die werkt vanuit een klein kantoortje en kampt met financiële problemen. De serie zal volgens de hoofdpersoon voor 85% draaien om drama en voor de rest komedie. Het is interessant om te zien hoe de advocaat zich in deze serie van de onhandige McGill die amper klanten heeft, zal opwerken naar de succesvolle Saul Goodman.

In de serie zien we hoe McGill ook nog eens zorg moet dragen voor zijn broer Chuck die volledig is ingestort. Omdat Chuck de deur niet uit komt brengt hij ook geen geld in het laatje. Uiteindelijk besluit McGill dan maar terug te vallen op illegale activiteiten om toch nog wat geld binnen te brengen. In deze omslag schuilt het begin van een transformatie die uiteindelijk zal leiden tot de Saul Goodman die we kennen uit Breaking Bad.

De serie Better Call Saul is een serie met dezelfde goede vormgeving als Breaking Bad. Het toont een interessante verhaallijn die door de echte fans van Breaking Bad zeker niet overgeslagen mag worden. Alle afleveringen vindt je natuurlijk op Netflix.

Bekijk deze serie op Netflix

 

TrailerInformatie

Aantal seizoenen:
1

Aantal sterren:
4,9

Speelduur aflevering:
0:47

Genre:
Actie, Drama, Misdaad

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *