Blue Mountain State

blue-mountain-state

Blue Mountain State is een  Amerikaanse komedieserie dat sinds 2010 te zien is op de Zender Spike. De serie werd niet veel later geïntroduceerd op Netflix. Blue Mountain State telt ondertussen 3 seizoenen van 12 afleveringen, elke aflevering duurt zo’n 22 minuten.

Blue Mountain State (ook wel BMS genoemd) is een football-universiteit dat in het teken staat van drie dingen: football, vrouwen en bier. De hoofdrolspelers in de serie zijn Alex Moran, Sammy Cacciatore, Kevin “Thad” Castle en Craig Shilo. Alex, Sammy en Craig zijn de eerste jaars footballspelers van het Blue Mountain State team ‘The Goats’. Thad is de aanvoerder van The Goats. Hij doet zich in het dagelijks leven en met football groter voor dan dat hij is. Dit wordt in vele gevallen tegen hem gebruikt en hieruit ontstaan de meest lachwekkende situaties.

Aangezien de serie wereldwijd zo populair is, hebben de makers van de serie 8 april jl. bekendgemaakt dat er een film komt van BMS. Hiervoor hebben ze een campagne opgezet via Kickstarter. Met deze campagne hadden ze 1,5 miljoen dollar nodig om de film te financieren, de donaties bleven maar binnen stormen en er is in totaal 1,9 miljoen dollar binnengehaald voor de film.

Bekijk deze serie op Netflix

 

TrailerInformatie

Aantal seizoenen:
3

Aantal sterren:
4,1

Speelduur aflevering:
0:20

Genre:
Comedy, Drama

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *