Chuck

chuck

De komische misdaadserie Chuck werd van 2007 tot en met 2012 uitgezonden door NBC. In Nederland was de serie vijf seizoenen lang te zien bij Comedy Central en nu dus online via Netflix. In totaal zijn er 91 afleveringen van de serie gemaakt die gemiddeld 40 minuten duren.

De doodnormale computernerd Chuck Bartowski opent per ongeluk een email van een oude vriend die bij de CIA werkte. Door het openen van deze email werden alle belangrijke CIA geheimen naar zijn brein geüpload, waardoor hij een belangrijke pion voor de CIA wordt. Echter is hij hierdoor ook een gevaarlijk doelwit geworden voor kwaadwillige topcriminelen. De agenten Sarah Walker en John Casey worden ingeschakeld om hem te beschermen en gebruik te maken al zijn kennis. Walker moet zichzelf voordoen als zijn vriendin, terwijl Casey zijn collega bij de elektronicaketen Buy More wordt.

Voordat Zachary Levi de hoofdrol ging spelen in Chuck was hij eerst vier seizoenen lang te zien in de sitcom Less Than Perfect. Voor Yvonne Strahovski was het spelen van Sarah Walker haar eerste grote rol in een tv-serie. Een perfect opstapje, aangezien ze hierna te zien was in het laatste seizoen van Dexter en het vervolg op de serie 24. De rol van John Casey wordt gespeeld door Adam Baldwin, die eerder vooral bijrollen had in meerdere tv-series en films. Ook Joshua Gomez, Sarah Lancaster en Vik Sahay spelen een rol in Chuck.

 

Bekijk deze serie op Netflix

 

TrailerInformatie

Aantal seizoenen:
5

Aantal sterren:
4,2

Speelduur aflevering:
0:43

Genre:
Actie, Comedy, Drama

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *