From Dusk Till Dawn

from dusk till dawn

Deze serie verteld opnieuw het verhaal van de gelijknamige film uit 1996, waarin George Clooney en Harvey Keitel de hoofdrollen speelden. Het eerste tiendelige seizoen van deze serie van El Rey Network is in Nederland te zien via Netflix. Iedere aflevering van From Dusk Till Dawn duurt ongeveer 45 minuten.

In deze bovennatuurlijke misdaadserie worden Seth Gecko en zijn gewelddadige broer Richard “Richie” Gecko gezocht door de FBI. De twee hebben een bank overvallen en hierbij diverse mensen vermoord, waaronder enkele agenten en de Texas Ranger Earl McGraw. Hierdoor worden ze niet alleen gezocht door de FBI, maar hebben ze ook de woede op hun hals gehaald van Texas Ranger Freddie Gonzalez. Freddie zag de vermoorde Earl als zijn persoonlijke vriend en mentor en wil de Gecko broers koste wat kost opsporen.

De broers proberen te vluchten naar de Mexicaanse grens, maar voelen de hete adem van de FBI en Freddie in hun nek. Onderweg komen ze de voormalig minister Jacob Fuller en zijn gezin tegen, waarop ze besluiten om hem te gijzelen en met zijn kamper over de grens te vluchten. Eenmaal aangekomen in Mexico stuiten ze op de drugsbaron Don Carlos die ze weer doorstuurt naar een stripclub, niet wetende dat deze na zonsondergang vol met dorstige vampiers zit..

De gebroeders Gecko worden in de televisie versie From Dusk Till Dawn gespeeld door de relatief onbekende acteurs D.J. Cotrona en Zane Holtz. Acteur Jesse Garcia speelt de Texas Ranger Freddie Gonzalez en het gezin Fuller wordt gespeeld door Robert Patrick, Madison Davenport en Brandon Soo Hoo.

Bekijk deze serie op Netflix

 

TrailerInformatie

Aantal seizoenen:
1

Aantal sterren:
3,9

Speelduur aflevering:
0:48

Genre:
Actie, Misdaad, Horror

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *