Grimm

grimm

Grimm is een spannende serie van NBC waarin de authentieke sprookjes van de gebroeders Grimm op een moderne manier worden vertoond. Aanvankelijk zond RTL de 45 minuten durende afleveringen van Grimm uit in Nederland, maar nu is de serie ook op Netflix te volgen.

In Amerika wordt in 2014 het vierde seizoen van Grimm uitgezonden. De serie volgt de rechercheur Nick Burkhardt van het politie departement in Portland. Nick komt erachter dat hij afstamt van een oude garde beschermers, die bekend staan als “Grimms”. Samen met zijn partner Hank Griffin moet hij de balans bewaren tussen de mensheid en oude mythologische wezens. Hierbij worden zij geholpen door Monroe, die vroeger één van deze mysterieuze wezens was.

Veel van de zaken die Nick en Hank behandelen bij de politie blijken verband te houden met de mysterieuze wezens waar Nick de mensheid voor moet beschermen. Alhoewel deze wezens er doodnormaal uit kunnen zien, zijn ze allerminst ongevaarlijk. Niet allemaal hebben ze goede bedoelingen, waardoor Nick en Hank regelmatig in de problemen komen. Gelukkig heeft hun vriend Monroe genoeg verstand van de denkwijze van deze wezens om ze uit de brand te helpen.

De dertiger David C. Giuntoli speelt de hoofdrol in Grimm, waarmee hij officieel doorbrak in Hollywood. Zijn partner Hank wordt gespeeld door Russel Hornsby, die hiervoor de hoofdrol speelde in de dramaserie Lincoln Heights, dat na vier seizoenen werd beëindigd in 2010. Ook Silas Weir Mitchell (Prison Break), Sasha Roiz en Reggie Lee zijn in Grimm te zien.

 

Bekijk deze serie op Netflix

 

TrailerInformatie

Aantal seizoenen:
2

Aantal sterren:
4,2

Speelduur aflevering:
0:43

Genre:
Drama, Fantasy, Horror, Mysterie

5 Reacties

 1. susanne

  graag ook seizoen 3 en 4 ero zetten! is een geniale serie!!

  Reageren
 2. Nele

  Ik wacht ook al een tijdje op de volgende seizoen! Super goeie serie!

  Reageren
 3. Louise

  Een SUPERFORMIWELDIGEINDEFANTAKOLASACHTIGE SERIE!!
  Laat mij en al die andere fans niet in de steek,kom op met seizoen 3+4.

  Alvast hartelijk dank

  Reageren
 4. Afkemarij ten hoeve

  Wanneer komen seizoen 3 &4 op netflix??

  Reageren
 5. Leslie Dillisse

  Waarom duurt het weer zo lang in Nederland. In Amerika staat seizoen 4 al erop. 15 mei is de laatste afleveringsdatum erop gekomen. En in hier in Nederland komt ie pas begin 2016. Zo hou je mensen met een abonnement. Vind ik niet leuk

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *