Haven

Haven

Haven is een sciencefictionserie met een vleugje drama dat is bedacht en geproduceerd in de Verenigde Staten en Canada. De serie telt inmiddels 78 afleveringen van 42 minuten die verdeeld zijn over 5 verschillende seizoenen. De eerste aflevering van Haven ging op 9 juli 2010 in première op SyFy. Bijzonder aan Haven is dat het gebaseerd is op een boek, dit zien we niet vaak bij series. Het boek waarop Haven is gebaseerd is The Colorado Kid van de schrijver Stephen King. De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Emily Rose, Lucas Bryant en Eric Balfour.

De hoofdpersoon in Haven is Audrey Parker gespeeld door Emily Rose. Audrey zit bij de FBI en wordt op een moordzaak gezet in het plaatsje Haven, dit ligt in de Noordoostelijke staat Maine. In Haven gebeuren allerlei onverklaarbare dingen die door de lokale bevolking troubles worden genoemd. Audrey moet zich naast het onderzoek naar de moord ook bezig houden met deze zogeheten troubles. Tijdens haar onderzoeken krijgt ze steun van een plaatselijke politieagent en een smokkelaar. Uiteindelijk ontdekt ze dat ze ook zelf betrokken is bij het verleden van de stad. Haven is een interessante en intrigerende serie.

De serie Haven is in Nederland niet op televisie te zien dus bent u aangewezen op Netflix. U kunt de 78 afleveringen van deze mooie serie altijd en overal bekijken op uw tablet, smartphone of laptop. Haven is een mooi serie die u meeneemt naar een stadje in het noorden van de Verenigde Staten. Het is interessant om te zien hoe het leven daar is en hoe men op zoek gaat naar een verklaring voor de bijzondere verschijnselen.

Bekijk deze serie op Netflix
TrailerInformatie

Aantal seizoenen:
4

Aantal sterren:
4,1

Speelduur aflevering:
0:43

Genre:
Drama, Sci-Fi, Thrillers

8 Reacties

 1. Conny Kooij

  Hallo,

  Deze serie is waanzinnig goed en net vier seizoenen gezien…Wanneer komt seizoen 5 op Netflix??

  Reageren
 2. andra

  Staat op jullie lijst, maar niet te ginden……..is het er af?

  Reageren
 3. Bé Turksema

  Ik kan de serie niet meer vinden!
  Is hij er af gehaald?

  Reageren
 4. Monique

  Waarom is Haven van Netflix af??

  Reageren
 5. Bren

  Id…..het is weg!!! Jammer weer dit…..

  Reageren
 6. Mar

  Waarom is haven serie eraf

  Reageren
 7. Mandy

  Aah echt niet tof hoor…ik zat te wachten op seizoen 5!!
  Ik hoop dat het terug komt!

  Reageren
 8. Femke

  Inderdaad balen dat Haven eraf gehaald is. Op Netflix zelf kun je live chatten met een medewerker. Ik heb aangegeven dat ik graag wil dat Haven terug komt. Zij gaan hier een melding van maken. Hoe meer meldingen, hoe groter de kans dat Haven terug komt. (Heeft iets te maken met licensies). Dus… melden!

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *