Mad Men

MadMen

Mad Men is een televisieserie uit Amerika dat in 2007 in première ging. De serie loopt nog steeds en wordt in Amerika uitgezonden door AMC. In Nederland is deze populaire serie ook te zien bij de Vara en op Netflix. De serie is niet alleen geliefd bij het publiek maar ook bij de echté serie kenners. De eerste 3 seizoenen van Mad Men wonnen namelijk vele Emmy Awards, Golden Globes en zelfs een BAFTA TV Award. Inmiddels telt Mad Men alweer 7 seizoenen die bij elkaar 85 afleveringen van 47 minuten bevatten. Als u deze hele serie wilt bekijken zult u zich dus lange tijd kunnen vermaken!

Mad Men is een schitterende serie met een goede vormgeving en uitstraling. De naam van Mad Men is gebaseerd op de locatie van de serie. De serie draait om een reclamebureau dat in New York is gevestigd aan de Madison Avenue. De reclamemannen die aan de Madison Avenue werkten werden in de jaren 50 en 60 namelijk Mad Men genoemd. De serie gaat over het reclamebureau Sterling Cooper en haar werknemers. Niet alleen het werk op het reclamebureau wordt mooi in beeld gebracht maar ook de gezinslevens van de werknemers. De omstandigheden en de activiteiten in de serie reflecteren goed hoe de normen en waarden in de jaren ’60 waren. De mannen die bij het reclamebureau werken drinken en roken veel en de positie van de vrouw is anders dan tegenwoordig. Mad Men geeft een mooi kijkje in de wereld van New York 50 jaar geleden.

Mad Men is een toegankelijke en leuke serie dat zeker het kijken waard is. Alleen al de aanloop naar elke aflevering met een silhouet van een man op kantoor is de moeite waard. Op Netflix kunt u alle afleveringen van Mad Men kijken waar en wanneer u maar wilt.

Bekijk deze serie op Netflix
TrailerInformatie

Aantal seizoenen:
5

Aantal sterren:
4,1

Speelduur aflevering:
0:45

Genre:
Drama, Mysterie

7 Reacties

 1. marjolein

  Beste dames,heren,

  Ik heb de eerste afleveringen van seizoen 6 bij de vara gemist. Nu wil ik Netflix aanschaffen maar klopt het dat dit seizoen niet beschikbaar is via jullie?

  Marjolein

  Reageren
  1. Netflix Series (Auteur bericht)

   Hoi Marjolein,

   Momenteel staat alleen seizoen 1 t/m 5 op Netflix. Het zal denk ik niet lang meer duren voordat heel seizoen 6 (of in ieder geval een gedeelte daarvan) beschikbaar wordt gesteld.

   Groetjes,
   Team Netflix Series

   Reageren
   1. Fitor

    Beste

    Wanneer komt Mad Men naar netflix België?

    Reageren
   2. grace

    Beste mensen van team netflix series,
    Bovenstaand antwoord werd op 15 april gegeven, ondertussen zijn we een maand verder: is er al bekend wanneer seizoen 6 én 7 op netflix komen? Seizoen 6 over twee weken klaar bij de vara Daarna nog twee dagen op uitzending gemist dus de dag erna lijkt me een mooi moment!
    Siezoen 7: gister laatste uitzending in US dus komt misschien nog bij NPO? Liever direct op netflix!
    Groet, Grace

    Reageren
    1. fay

     Goed idee! Helaas geen reactie

     Reageren
   3. Willemien

    Hoe lang moeten we nog wachten? We hebben de eerste vijf seizoenen met plezier bekeken maar hopen nu echt de laatste twee seizoenen snel ter beschikking te hebben.
    S.v.p. graag een reaktie!

    Reageren
 2. Sabine

  Seizoen 6, ik wacht met smart Netflix :-)

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *