Modern Family

modern family

De veelbekroonde komische serie Modern Family wordt sinds 2009 uitgezonden door ABC. Inmiddels telt de serie vijf seizoenen en 120 afleveringen, elk van deze afleveringen duurt 20 minuten. RTL 5 zendt de serie uit in Nederland, maar ook op Netflix is de serie Modern Family te vinden.

Modern Family geeft een hilarisch beeld van het leven van de drie gezinnen Pritchett-Delgado, Dunphy en Pritchett-Tucker die samen één grote hechte familie zijn. De vele herkenbare en vaak komische situaties zorgen ervoor dat de serie nooit verveelt. Ondanks het grote verschil in leeftijd tussen de gezinnen, weten zij het samen goed te vinden.

Jay Pritchett is het hoofd van deze familie, Jay is gescheiden van zijn ex-vrouw Dede en hertrouwd met de veel jongere Colombiaanse Gliora. Jay en Dede hebben samen twee kinderen, waarvan de oudste dochter is getrouwd met Phil Dunphy en samen hebben zij drie kinderen. Het andere kind van Jay en Dede is de homoseksuele Mitchell. Hij heeft een langdurige relatie met Cameron, samen verzorgen zij de uit Vietnam geadopteerde Lily. Ook krijgt Jay een kind met Gloria, die daarnaast ook een kind heeft uit een eerder huwelijk.

In het eerste jaar kreeg de serie meteen lovende kritieken en werd er al snel een tweede seizoen besteld door ABC. De serie heeft meerdere Golden Globes en Emmy Awards gewonnen sinds haar bestaan en is één van de best bekeken comedyseries van dit moment. Linda de Mol is bezig met een Nederlandse variant van Modern Family, een premièredatum is hier overigens nog niet van bekend gemaakt.

Bekijk deze serie op Netflix

 

TrailerInformatie

Aantal seizoenen:
3

Aantal sterren:
4,5

Speelduur aflevering:
0:20

Genre:
Comedy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *