Nieuwe Netflix series – maart

nieuwe-netflix-series

Netflix gaat haar Netflix aanbod in de maand maart aanvullen met nieuwe Netflix series! Deze Netflix series zijn stuk voor stuk de moeite waard om te kijken.

1. Unruly (vanaf 27 februari)

Unruly is de eerste Netflix Original Comedyshow van cabaretier Ralphie May. Deze serie is live opgenomen in het Cobb Energy Performing Arts Centre in Atlanta.

2. Unbreakable Kimmy Schmidt (vanaf 6 maart)

Unbreakable Kimmy Schmidt is een nieuwe serie dat gaat over Kimmy, een vrouw dat slechts gewapend met een rugzak, sneakers en een paar boeken, begint met een nieuw leven als nanny in New York. Kimmy heeft heel wat meegemaakt in haar leven, ze heeft namelijk een groot gedeelte van haar leven in een Doomsday-sekte gezeten.

3. My Own Man (vanaf 6 maart)

My Own Man gaat over de onzekere filmmaker David Sampliners. Nadat David te horen kreeg dat zijn vriendin zwanger was van een jongetje, besloot hij om op zoek te gaan naar mannelijkheid. David is er namelijk van overtuigd dat hij zijn zoon later als een echte man moet opvoeden. Dit kan pas zodra hij als zijn onzekerheden heeft overwonnen. In deze nieuwe Netflix serie maakt David veel stoere en minder stoeren avonturen en situaties mee waardoor hij uiteindelijk zijn mannelijkheid probeert te vinden.

4. Bloodline (vanaf 20 maart)

Bloodline is een nieuwe dramatische thrill dat gaat over de familie Rayburns, een Amerikaanse familie dat achtervolgd wordt door demonen. De familie Rayburns worden in hun omgeving in Florida erkent als lieftallig en aardig. Alles verandert zodra de oudste zoon van deze familie op het jubileum van het hotel van zijn ouders, oppert om het geheim van de familie te onthullen. Hierdoor worden de banden van de familie flink op de proefgesteld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *