Over Netflix

netflix1Netflix is een betaalde abonnementsdienst afkomstig uit Amerika. Met Netflix kun je gemakkelijk online films en Netflix series bekijken. In Amerika heeft Netflix al veel successen geboekt, waardoor het niet lang duurde totdat Netflix in meerdere landen actief zou worden. 
In oktober 2013 is er een Nederlandse versie van Netflix uitgerold. 

Het bedrijf is in 1997 opgericht door Scotts Valley, Marc Randolph en Reeds Hastings. Reed is de bedenker van het concept van Netflix. Hij was er namelijk klaar mee om bij de videotheek boetes te betalen voor het te laat inleveren van videobanden.

De eerste stappen werden gemaakt in 1998 toen de website van Netflix online werd gezet. Het bedrijf had op dit moment 30 werknemers en een filmbibliotheek van 925 films die gehuurd konden worden. Vier jaar later werd Netflix een beursgenoteerd bedrijf bij de technologiebeurs NASDAQ. Netflix is vandaag de dag immense populair en verovert continent na continent.

Eerste maand gratis

Twijfel je over een van de abonnementen van Netflix? Je kunt Netflix de eerste maand gratis uitproberen! Na deze zogeheten proefperiode kun je de knoop doorhakken door een abonnement af te sluiten of juist niet. Is de dienst je tegengevallen? Geen probleem! Er worden na de proefperiode geen kosten in rekening gebracht, je moet hierbij echter wel optijd (voor het eind van de maand) aangeven dat je je abonnement niet wilt verlengen. Als je dit niet op tijd doet wordt er automatisch geld van je rekening afgeschreven. Weet je niet hoe je je Netflix abonnement/account op moet zeggen?

Je kunt je gemakkelijk bij Netflix aanmelden. Klik op de onderstaande knop en meld je aan bij de dienst. Geen zin om al je gegevens in te vullen? Dan kun je een account aanmaken met je Facebook account, dat scheelt namelijk weer wat invulwerk!

Netflix abonnementen

Je hebt verschillende abonnementen. Het goedkoopste abonnement is €8,99 (voorheen €7,99) per maand en de duurste is €11,99. Het verschil tussen de abonnementen zit hem puur in het beeldkwaliteit. Het beeldkwaliteit bij het goedkoopste abonnement is namelijk minder goed dan het beeldkwaliteit van het duurste abonnement. Dit is echter als normale ‘tv kijker’ niet te merken. Wij raden je daarom aan om gewoon het goedkoopste abonnement te nemen.