Pretty Little Liars

pretty little liars

De spannende tienerdrama Pretty Little Liars is een serie van de zender ABC Family en telt inmiddels vijf seizoenen. Deze vijf seizoenen zijn in Nederland te bekijken via Netflix. Iedere aflevering van deze televisieserie duurt zo’n driekwartier.

Het verhaal van de tv-serie Pretty Little Liars speelt zich af in het fictieve dorpje Rosewood in de Amerikaanse staat Pennsylvania. De levens van de vier tienermeisjes Spencer Hastings, Emily Fields, Hanna Marin en Aria Montgomery staan centraal in de serie. Een jaar geleden is hun vriendinnengroepje uit elkaar gevallen, nadat hun “leider” Alison DiLaurentis plotseling vermist raakte. De meisjes beginnen nu een jaar later mysterieuze sms’jes te ontvangen van iemand die zich voordoet als “A”.

Ze gaan er al snel vanuit dat dit hun verdwenen vriendin Alison is, maar dan wordt haar levenloze lichaam aangetroffen. De meisjes realiseren zich dat zij het niet kon zijn en ontdekken dat dit mysterieuze persoon hun oude vriendin al lange tijd stalkte. Al hun diepste geheimen zijn in de handen van “A” terecht gekomen en langzaamaan ontrafelen ze het mysterie en komen ze erachter hoe Alison vermist raakte..

Lucy Hale, Troian Bellisario, Ashley Benson en Shay Mitchell spelen de meisjes uit de vriendinnengroep. Sasha Pieterse is in terugblikken te zien als hun verdwenen vriendin Alison. In 2013 is er ook een spin-off van Pretty Little Liars verschenen, maar deze serie is na één seizoen al gestopt. In tegenstelling tot de originele serie speelde deze zich af in het fictieve plaatsje Ravenswood.

Bekijk deze serie op Netflix

 

TrailerInformatie

Aantal seizoenen:
4

Aantal sterren:
4,4

Speelduur aflevering:
0:44

Genre:
Drama, Mysterie, Thriller

2 Reacties

 1. Elisa

  Heee netflix,

  Wanneer komt de christmas special van pll, want die is al geweest in Amerika. Ook wacht ik op the vampire diaries seizoen 5+6 en teenwolf seizoen 3 (deel 2) +4.
  Groetjes

  Reageren
 2. melanie

  Hey netflix komt de serie ravenswood ook op netflix of niet en als die wel kom waarneer?

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *