Sons of Anarchy

sons of anarchy

De misdaadserie Sons of Anarchy telt inmiddels zes seizoenen en wordt in Amerika uitgezonden door FX. In Nederland zijn de afleveringen van Sons of Anarchy te zien op Netflix. Iedere aflevering duurt ongeveer driekwartier, behalve in seizoen 6 waar ze zijn verlengd tot zestig minuten.

Centraal in de serie Sons of Anarchy staan de levens van de clubleden van de gelijknamige motorclub. Daarnaast wordt vooral het club- en privéleven van Jackson “Jax” Teller belicht, hij is de vice-president van de motorclub en de zoon van één van de oorspronkelijke oprichters van de Sons of Anarchy. Het verhaal speelt zich voornamelijk af in en rondom het stadje Charming, waar het clubgebouw is gevestigd.

Het eerste seizoen van de tv-serie begint met de noodlottige geboorte van Jax’s zoon. Zijn ex-vrouw Wendy is verslaafd aan Amfetamine, waardoor er allerlei complicaties zijn opgetreden en de baby met een spoedoperatie geboren moet worden. Jax wil zijn zoon samen met zijn huidige vriendin en voormalig jeugdliefde Tara opvoeden, echter zorgt haar ex-vriend Josh Kohn voor problemen. Josh is een politieagent van de afdeling ‘alcohol en narcotica’ en bedreigt Jax en Tara meerdere malen. Aan het einde van Sons of Anarchy seizoen 1 komen deze gebeurtenissen samen tot een spannende climax.

De hoofdrol in de motorserie Sons of Anarchy wordt gespeeld door Charlie Hunnam, hiervoor speelde hij één van de hoofdrollen in de comedyserie Undeclared. Ook Ron Perlman uit de Hellboy films heeft een belangrijke rol, hij speelt de voormalig president van de motorclub Clarence “Clay” Morrow.

Bekijk deze serie op Netflix

 

TrailerInformatie

Aantal seizoenen:
6

Aantal sterren:
4,5

Speelduur aflevering:
0:44 (seizoen 6 – 1 uur)

Genre:
Drama, Misdaad, Thriller

5 Reacties

 1. Ursula

  Graag seizoen 6 (2013) en seizoen 7 (2014) erop zetten people from Netflix…

  Reageren
 2. nordin

  wanneer verschijnt seizoen 6 op netflix? is er ook al bekend wanneer seizoen 7 beschikbaar komt?

  Reageren
 3. Suzan

  Waar blijven seizoen 6 en 7?Kom op Netflix…

  Reageren
 4. Steenman

  waar blijft seizoen 6 van sono offanarchy

  Reageren
 5. verslaafd073

  Pleass seasonn 7!!!

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *