Suits

Suits

In 2011 verscheen het eerste seizoen van de spannende advocatenserie Suits op de zender USA Network. Drie jaar later werd de serie in Nederland voor het eerst uitgezonden door RTL 4 en nu is deze tv-serie ook te zien bij Netflix. Inmiddels zijn er drie seizoenen van Suits gemaakt en is een vierde op komst.

De jonge Mike Ross is ondanks zijn hoge IQ gestopt met zijn studie. Door zijn hoogbegaafdheid en fotografisch geheugen verdient hij een zakcentje bij door examens te maken voor anderen. Mike heeft dit geld hard nodig om zijn grootmoeder te verzorgen. Het aanbod van zijn beste vriend Trevor om voor een flinke vergoeding een partij drugs te bezorgen slaat hij dan ook niet af. Hij komt erachter dat deze bezorging door de politie in scene is gezet en vlucht. Per toeval loopt hij het kantoor van de succesvolle advocaat Harvey Spector binnen, die op dat moment sollicitaties houdt voor een nieuwe assistent.

Ondanks dat Mike geen diploma’s heeft is Harvey onder de indruk van hem en besluit hem de baan aan te bieden. Mike neemt deze aan, maar trekt al snel de aandacht van Harvey’s collega Louis Litt. Harvey en Mike pretenderen dat Mike cum laude afgestudeerd is van Harvard, maar Louis twijfelt aan de waarheid hiervan. Tegelijkertijd ontwikkelt Mike een interessante relatie met de stagair Rachel Zane en laat ook zijn bazin Jessica Pearson hem niet met rust..

Patrick J. Adams speelt de hofodrol Mike Ross, terwijl Gabriel Macht te zien is als Harvey. Rick Hoffman speelt Louis Litt, Megan Markle speelt Rachel Zane en Gina Torres is te zien als Jessica Pearson.

Bekijk deze serie op Netflix

 

TrailerInformatie

Aantal seizoenen:
2

Aantal sterren:
4,6

Speelduur aflevering:
0:43

Genre:
Comedy, Drama

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *