White Collar

white collar

White Collar is een spannende dramaserie van de zender USA Network. In 2014 is het zesde en laatste seizoen van de tv-serie aangekondigd, waarmee er na 81 afleveringen een einde aan White Collar komt. Tot die tijd kun je op Netflix genieten van de eerdere seizoenen.

Meesteroplichter en excentrieke crimineel Neal Caffrey ontsnapt uit de gevangenis om zijn geliefde Kate Moreau te vinden. Tijdens zijn zoektocht verdwijnt hij echter weer achter de tralies, nadat FBI agent Peter Burke hem opspoort. Burke en Caffrey sluiten echter een deal, waardoor zijn hernieuwde gevangenschap van korte duur is. Caffrey moet de FBI gaan helpen om de beruchte crimineel “The Dutchman” op te pakken, naast tal van andere zaken. Ook de kunde van Caffreys oude partner Mozzie wordt door de FBI ingezet ter ondersteuning.

Caffrey kan zijn zoektocht naar Kate maar niet beëindigen en gebruikt zijn nieuwe positie bij de FBI om haar locatie te vinden. Deze zoektocht blijkt lastiger dan gedacht en gaandeweg ontdekt hij steeds meer sporen van haar. Zijn nieuwe partner Burke blijkt meer van de vermissing van Kate af te weten, wat ervoor zorgt dat hij erg achterdochtig begint te worden. Burke heeft dit door en begint sterk te twijfelen aan de loyaliteit van Caffrey aan de FBI en wil dat hij zijn zoektocht staakt. Hierdoor komt Caffrey voor een moeilijk besluit te staan..

Matt Bomer en Tim DeKay spelen de personages Neal Caffrety en Peter Burke, Willie Garson is te zien als de slimme Mozzie. Bedenker Jeff Easten is ook als uitvoerend producent aan de serie verbonden. Easten bedacht ook de politieserie Graceland, die vanaf 2013 wordt uitgezonden door USA Network.

Bekijk deze serie op Netflix

 

TrailerInformatie

Aantal seizoenen:
3

Aantal sterren:
4,3

Speelduur aflevering:
0:43

Genre:
Comedy, Drama, Misdaad, Mysterie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *